Apollo Bay
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg atty
12 Februari 2009 | Australië, Melbourne
12 Februari 2009 - 05:23
Irma:
Hoi Atty,
We willen natuurlijk nog wel wat van die mooie plaatjes zien!
Geniet d'r nog lekker van. -
12 Februari 2009 - 11:24
Marian:
hey mama, fijn te horen dat je het naar je zin hebt.Hier gaat alles prima, ga volgende week weer werken, meisjes hebben dan vakantie maar met veel kunst en vliegwerk heb ik geen oppasproblemen meer (wilma die 0m 7.30 gaat beginnen en een vroege dienst geruild tegen een late zodat de meisjes er in de vakantie niet vroeg uit hoeven en daarna kunnen ze naar maroeska (heerlijk gevoel alles goed geregeld, mede dankzij de hulp van lieve bereidwillige colega's)Hier alles oke, Suze heeft de smaak van het lezen te pakken en met milou gaat het als een speer op school (haalt prima cijfers)Jan druk op zijn werk, maar heeft het erg naar zijn zin.Morgenvroeg probeer ik je effe te bellen (bij jou dan s'avonds) zie wel of het lukt. Liefs van ons -
12 Februari 2009 - 19:04
Piet En Diny:
Hallo Atty,
Jij zit daar toch maar mooi hoog in Wellington.Intussen ben ik hier maar mooi druk om een pan erwtensoep te maken,zal toch goed smaken hier.
Genieten he en veel plezier. -
13 Februari 2009 - 09:46
Atty Fischer:
Na een paar heel mooie dagen weer terug in Melbourne. Koala`s gezien in de bomen heel leuk en prachtige zee Groetjes atty Leuk dat Suze zo graag leest en Milou fijn vakantie he liefs van oma doei -
15 Februari 2009 - 09:48
Atty Fischer:
Terug in Palmerston new-Zealand. Nanny en Con haalden mij van het vliegveld wat naast hun complex ligt dus mooi dichtbij. Gisteren een tocht over de rivier de Yarra gemaakt en door de havens gevaren waar mijn vader altijd met de boot aankwam Ik vind het erg leuk dit gezien te hebben. In Williamstown een mooi historisch plaatsje rondgewandeld en rebecca haalde ons hier af om mee te nemen naar haar huis waar Steve een heel lekker barbeque maakte. Steve heeft gekookt voor 700 brandweer lieden en politiemensen die helpen bij de branden. Hij kok en was nog met 1 kok en nog meer "gewone"kokers. Natashja helpt bij de dierenopvang na de brand. Het is echt net een horror film. In het huis van Ria {met alles dicht}rook je de brand Er hangt een heel rookgordijn in Melbourne. Liefs van mij doei -
15 Februari 2009 - 12:21
Gerard:
Dag Atty,
Via google maps ben ik met je meegegaan op reis.
De locaties die je noemde kun je daar makkelijk vinden. Soms zijn er foto's en/of filmpjes van de omgeving te zien.
Ondertussen al heel wat kilometers afgelegd!
Groeten uit Bathmen. -
15 Februari 2009 - 19:31
Marian:
lieve mama, fijn dat je weer bij de branden vandaan bent en weer in Nieuw zeeland.Hier alles oke, meisjes lekker vakantie, dus laat naar bed en s'ochtends laat eruit, heerlijk. Kan ik ook eens lekker uitslapen. Heb morgen een late dienst, verder GB. wokken was gezellig en vandaag naar verjaardag stephanie (buurmeisje) geweest was ook gezellig. Meisjes wouden niet mee naar huis en mochten daar patatjes mee eten, feest dus. Ben zelf nog even langs mijn schoonouders gegaan, daar was ik al in geen 3 weken geweest (durfde niet met mijn virus) maar gelukkig gaat het redelijk met mijn schoonvader. Nou tot mails liefs van ons