Om half 5 p.m vlieg ik naar Nelson
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg atty
21 Februari 2009 | Nieuw Zeeland, Nelson
21 Februari 2009 - 06:19
Marian:
hoi mam, het gaat nu opschieten he. doe annie de groetjes en ik hoop dat je daar ook nog een fijne tijd hebt. liefs van mij -
21 Februari 2009 - 13:03
Truus Geertman:
Hallo Atty wat fijn dat je het zo naar je zin hebt.en al heel wat gezien.Wat een mooie foto`s weer en dat je di e beer er nog op kon krijgen.Hier is alles goed we gaan nog en weekendje met Sabr.en Fam.naar Drente Landal.lijkt ons wel leuk. nou Atty leuk dat we het zo mooi kunnen volgen allemaal je krijgt ook nog de groeten van Ria. en de groetjes van ons natuurlijk,Truus. -
21 Februari 2009 - 15:20
Piet En Diny:
Hallo Atty,ben je nog een keer uigekeken daar,Ik hoop toch wel dat je nog terug wilt,want hier is het ook heel mooi hoor,en gezellig toch Volgens mij heb je heel veel gezien en er ook van genoten Hie alles prima.Geniet nog even lekker.
Groetjes xxx -
21 Februari 2009 - 18:19
Maroeska:
Hoi Atty !! Hoop dat je het laatste stukje van je reis nog veel plezier zal beleven. Demi heeft het iedere dag over je. Als ze opstaat zegt ze standaard : nu is het bij ons licht en bij Atty donker. 's Avonds voor het slapen gaan precies andersom. Gisteren vond ze dat je terug moest komen want het duurde nu wel lang genoeg en ze mist je zo........schattig he !!
ALles is hier verder rustig, je huis staat er nog steeds, vandaag carnaval gevierd, vakantie is voorbij.
Veel plezier nog de laatste periode !!!!
Groetjes Maroeska -
22 Februari 2009 - 13:42
Marian:
hey mam, laatste vakantie dag en we gaan nu nog even met z'n allen uit eten in de stern (lekker,lekker) suze heeft carnaval gevierd vond dit erg leuk en mijn nieuwe fiets is helemaal top. Morgen nog een vroege dienst en dan lekker weer wat dagen vrij. Veel plezier nog daar. Liefs van ons -
22 Februari 2009 - 14:15
Dick En Leny:
Hoi Atty (en Annie)
Je bent nu bij Annie. Gezellig hoor. Gisteren belde Tiny nog op. Het is lekker weer bij jullie begreep ik want Tiny vindt het te warm. Nou, hier schijnt de zon niet hoor. Dus Atty, je boft maar. En leuk hé Annie. Hoop dat jullie een gezellige tijd hebben, maar dat zal wel lukken. Zo Atty, je hebt toch al veel gezien deze trip !!! Machtig hé.Geniet er nog maar lekker van, want het schiet nu al op. Heel veel groetjes van Dick en Leny.... -
23 Februari 2009 - 17:54
Herman En Coos:
Halli Atty,
Het begint nu echt op te schieten voor jou,ik wil je dan ook een goede thuisreis toe wensen.Je lopen gaat nu pas goed fijn he?Dat hoorde ik van Lien.Geniet nog van je laatste dagen daar en dan tot ziens.Wij komen de 7e maart terug en dan zien we elkaar weer.Liefs Herman en Coos. -
23 Februari 2009 - 18:29
Jos Weegerink:
Hallo Atty, heb begint nu op te schieten naar het laatste eind van je lange vakantie. Wat zul je genoten hebben daar en zo veel gezien ook. Fijn dat het je zo goed gaat en mooi weer hebt. Dan kun je er straks weer goed tegen in ons koude Nederland, druilerig en geen zon. Wens je nog een fijne tijd en dan een goede reis terug. Daarna nemen we wel weer contact met elkaar op.
groetjes Jos. -
24 Februari 2009 - 03:55
Atty Fischer:
Hi
Vandaag met Annie, Elly, en Tineke op stap geweest en gezellig geluncht{natuurlijk met glaasje wijn} Nelson is erg mooi en gezellige badplaats. Morgen gaan Andre, Annie en ik een boottocht maken in het Abel Tasman Natuurpark Andre heeft daar voor geboekt. Het gaat nu echt hard de laatste week hoor. Coos en Herman ook goede reis en veel plezier. Hoe is het weer in Spanje? Hoe bevalt je fiets Marian. Liefs van mij doei -
24 Februari 2009 - 12:08
Marian:
he ma, nog even en je bent weer thuis. Wordt nu toch wel weer een keer tijd, kindertjes tellen nu de dagen af.hier alles rustig. Ga zo met de meisjes foekepotten en vanmiddag hebben ze op school carnaval. Hebben zondag ook carnaval gevierd, Suusje vind het prachtig en ziet er ook erg leuk uit, als Mickey Mouse en Milou ziet er ook leuk uit als prof-duiker. Bikini aan over haar kleren en de duikset op haar hoofd. Ja groep 7 he dan kan je niet meer echt verkleed want dan sta je voor paal vinden ze.Ga nu stoppen want ga nog even het huis poetsen, want Paula en Wout komen en Maroeska met de kinderen gaan met een clubje tegelijk foekepotten. Liefs -
24 Februari 2009 - 12:32
Til Pala:
hoi atty
het verhaal volgende, heb je een schitterende reis .het lukte maar steeds niet om een bericht naar je toe te krijgen, hoop dat deze nu wel over is gekomen.geniet nog even van de laatste week en een goede reis naar huis
groetjes til -
25 Februari 2009 - 19:03
Diny:
Hallo Atty, de 7weken zitten er bijna op he.
Wat zul je nog lang nagenieten, en ons alles laten zien,ook hoe goed je weer kunt lopen.
We wensen je een hele veilige terugreis.en gauuw tot ziens'Gr van ons. -
27 Februari 2009 - 15:35
Suze Visser 6 Jaar :