Eindelijk op reis
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg atty
17 Januari 2009 | Maleisië, Kuala Lumpur
17 Januari 2009 - 08:50
Marian:
gezellig met z'n drietjes verder.Ja maak ons maar gek met 34 graden, hier is het hartstikke koud,kladderig en grauw.Milou is al aardig opgeknapt zetpillen doen wonderen. Nou geniet ervan en voor het laatste stukje een goede vlucht. Tot mails liefs van de vissertjes -
17 Januari 2009 - 09:44
lieve oma
ik ben bijna beter fijne vakantie groetjes milou -
17 Januari 2009 - 15:41
Lidy Luijerink:
Geweldig dat je eerste helft van de reis er al op zit. Heb je ook nog een sightseeing gedaan. Tjonge jonge wat een energie. Nou succes voor de volgende helft van de reis.
Liefs Lidy -
17 Januari 2009 - 17:36
Piet Diny:
hai Atty,fijn te horen dat de reis goed verlooptWij hebben nare dagen,want Piet zijn moeder is vannacht rustig ingeslapen,maar we hebben er echt vrede mee.Goede reis verder en geniet -
17 Januari 2009 - 20:00
Miriam:
Wat leuk om al te horen dat de reis voorspoedig gaat en gelijk K.L. gezien Wil is dus op herhaling geweest.
We zijn net terug uit Den Haag het feest van Greet en Jan was erg gezellig Dick was ook met Lenie meegekomen.
Hoop dat jullie reis verder ook prettig verloopt ik heb geen idee hoe laat jullie in Auckland zijn het is hier nu 22.00 uur het zal nu wel voor jullie opschieten.Tot horens!!! -
18 Januari 2009 - 05:22
Atty Fischer:
Zo, Hier ben ik weer! Na een goede reis verder aangekomen in Auckland. Hier stonden Carl, Caroline en Eddy mij op te wachten. We hebben koffie gedronken en daarna naar het huis van Carl. prachtig en een uitzicht!!! Straks lekker in bad[een hele eigen badkamer,toilet en grote slaapkamer. Ik moet net doen of het mijn huis is en kan pakken wat ik wil dat is echt gastvrij! Volgende keer als ik weer iets beleefd heb schrijf ik weer. Bye- bye Atty -
18 Januari 2009 - 09:37
Monique(van Tineke):
Hallo, blij dat jullie goed aangekomen zijn. En zo'n goede vlucht gehad hebben. Erg leuk om dit al zo snel te kunnen lezen. Hele fijne vakantie verder en gr.van Nico Sandy en Monique en ps handig hè dat assistance. -
18 Januari 2009 - 10:02
De Overburen:
Hoi Atty,
Mooi om te horen dat het allemaal goed verloopt tot dusver. Neem je die mooie man uit kuala lumpur ook mee naar Nederland? Je hebt nog wel een kamer over !
Zit nu aan de keukentafel met uitzicht op je huis. Er komt geen rook uit en zie ook geen ongure mannen lopen, dus tot dusver alles rustig. Veel plezier en tot krabbels.
Groetjes Maroeska -
18 Januari 2009 - 16:50
Milou:
lieve oma, ik hou van jou, knap een beetje op drink veel chocomelk en lekkere toetjes en waterijsjes, lekker voor mijn zere keel.Ook een knuffel van Suze tot mails liefs je kleine kleinkindjes -
18 Januari 2009 - 17:38
Miriam:
Net een mail ontvangen dat Wil goed ook aangekomen is.Wat heerlijk dat internet!!!!
Geniet maar lekker, hoe gaat het zo heb je nog veel last gehad onderweg?
Tot horens Miriam -
18 Januari 2009 - 17:42
Silvia Nuis:
hoi atty
fijn om telezen dat je een goede reis hebt gehad.en nu maar genieten van de vakantie
liefs silvia.en stuur een beetje zon deze kant op!!!
18 Januari 2009 - 18:34
Til Pala:
fijn dat je een vlotte reis hebt gehad we blijven je volgen
groetjes til -
18 Januari 2009 - 19:00
Gerard:
Dag Atty,
Leuk om direct te kunnen lezen wat je belevenissen zijn tijdens de reis. O ja, om hier aan 34 graden te komen, moeten we de temperaturen van de hele week bij elkaar optellen.
Goede reis!! -
18 Januari 2009 - 21:40
Angelina:
Hoi Atty,
Fijn dat je reis zo goed verlopen is. Wat een onderneming. M'n petje af voor je. Ik zal deze week Barbara bellen en dan geef ik je het wel door via dit fantastische medium. Geniet van alles. Liefs, Angelina -
19 Januari 2009 - 04:10
Hallo Allemaal
Mooi weer en we gaan zo barbequen. Fijn, dat Milou weer opknapt. Geslapen van 9 uur tot half 11 vanmorgen na 2 nachten geen bed te hebben gezien een zaligheid hoor! Het foto plaatsen is nog niet gelukt maar ik probeer het op Hyves. je schijnt 10 foto`s vrij te mogen plaatsen maar je komt gelijk op de betaalsite en moet nog uitzoeken hoe dat werkt. Maroeska fijn dat je het huis goed in de gaten houdt Leuk Monique dat je reageerde. Liefs van mij Atty -
19 Januari 2009 - 08:07
Adry V.d.Wilden:
lieve atty,
wat fijn dat de reis goed is gegaan,en al gelijk een mooie man heb ontmoet.leuk dat het zo makkelijk te volgen is hartelijke groeten van jaap en adry -
19 Januari 2009 - 08:28
hee mam,
fijn dat alles goed gaat daar, hoe is het dan met je lopen?Hier alles rustig en saai, druilerig weer, af en toe glad op de weg etcetc.
nou geniet er lekker van liefs voor de fam. daar liefs -
19 Januari 2009 - 08:30
hoi oma
jij kunt barbequeen buiten nog wel ik zit binnen op de bank ik zou ook wel willen barbequeen groetjes milou doei doei -
19 Januari 2009 - 12:05
Jos Weegerink:
Hallo Atty, met behulp van Marian nu je website gevonden. Zo te lezen geniet je er al volop van. Wens je verder heel veel plezier en mooi weer maar dat gaat geloof ik wel lukken. Groetjes Jos. -
19 Januari 2009 - 12:52
Elly:
Lieve Atty, maandag 14.50 uur Ben net terug uit Bennebroek.
Wat gaat dit geweldig he! En je hebt al zoveel berichten. Je hebt daar een geweldig hotel zeg!!! Eigen badkamer; dat is voor iedereen natuurlijk plezierig. En dan die temperatuur..... Hier nat vies weer. Connie was ook al nieuwsgierig naar je vlucht. Die ga ik vanavond even bellen.
Volgens mij ga je op deze manier veel achter de pc zitten. Maar ook genieten he!!! En in de zon!!! groeten aan de familie daar; hoop ze volgens jaar ook te ontmoeten.
dag dag Elly -
19 Januari 2009 - 14:30
Hennie:
Hoi Atty.
Wat leuk hè al die berichtjes. En zo leuk dat we je kunnen volgen...Zo ben je heel ver weg, maar toch nog dichtbij.
Geniet van je reis!
Piet en Hennie -
19 Januari 2009 - 18:28
Marja:
hai Atty, wat fijn om te horen dat de reis zo goed is gegaan en dat je het zo naar je zin hebt! Wat heb je al veel beleefd zeg, en dan heb jo nog zoveel tegoed...... Wens je een hele fijne tijd en we volgen je op de voet hoor! Veel groetjes ook van frank en de meisjes -
20 Januari 2009 - 04:26
Hoi allemaal
Vanmorgen zijn we naar de training van de paardenraces geweest Carl zijn paarden moesten trainen nu dat is een hele happening en er gaat heel veel geld in om Hij heeft een soort sharing {aandeel] Is er helemaal gek van Het weer erg mooi morgen 27 graden Bedankt voor jullie interessen. Liefs van mij -
20 Januari 2009 - 04:28
Atty Fischer:
Ik hoop niet dat ik jullie te jaloers maak met dit zomer weer!Henny gefeliciteerd hoor met je verjaardag Nee hoor El het kost niet veel tijd en ik zit veel buiten. Het lopen is nog knudde maar ik hoop op betere tijden Doei liefs van mij -
20 Januari 2009 - 10:06
Miriam:
Mart is hardstikke jaloers en zou wel bij de paardentraining willen zijn,zijn het dravers of renpaarden?
Ja, het weer is vandaag wat beter droog en af en toe een zonnetje, ik heb dus de ramen gezeemd was hard nodig, heb ik mijn vakantie straks weer verdiend!!!
Laat ons lekker mee genieten met je belevenissen het is erg gezellig zo alles te horen.
Liefs Mart en Miriam -
20 Januari 2009 - 13:05
Herman En Coos:
Hallo Atty,het lukte me niet om op de site te komen,maar met hulp van Marian lukt het.Heb je verslagen doorgelezen ,wat leuk om zo op de hoogte t e blijven,fijn dat je een goede reis had,geniet van alle mooie dingen en van de gastvrijheid.Je lijkt de koningin wel met een eigen badkamer en w.c.groeten en liefs van onsherman en coos -
20 Januari 2009 - 17:46
Milou:
ben weer beter nou ik hoest nog veel nou moet ik bijna weer naar school niet leuk maar jij hebt fijne vakantie endar gaat het om en ik mis je veel plezier en heb je foto van mij en suze bij je om te laten zien ?? doe een keer de groetjes van mij doei jij ook de groetjes en ik hou van je en ik mis je doeidoei -
20 Januari 2009 - 19:41
Maroeska:
27 graden !!!!??? Hier ook........ alleen moet je dan de twee er voor weghalen....haha. Als ik over 6 weken een negerinnetje rond het huis zie lopen zullen we niet de politie bellen. Solo zat vanmiddag voor het raam naar buiten te kijken, volgens mij wacht hij nu al op je. Hoe is het met het lopen ?
Groetjes Maroeska -
21 Januari 2009 - 17:50
Toos Uit Limburg:
Hoy Atty,
fijn dat je zo volop geniet. Ik zit volop in mijn verhuizing. Binnenkort zal het internet er ook wel uit gaan en of ik dan direct weer in de lucht ben zal van de KPN afhangen.
Dus heel fijne tijd daar en tot ziens in Venray
toos
21 Januari 2009 - 18:51
Jan En Marian:
hey mam,
mooi is dat verbrand op de rug, nou hier is het een graadje of 6.Alles gaat zijn gangetje en verder helemaal niets te melden.Vergadering was saai, en ook niets bijzonders Nou tot mails -
22 Januari 2009 - 10:32
AUKJE ZWANENBURG:
GROETJES EN VEEL PLEZIER WIJ ZIJN AAN HET OEFENEN
DAG DAG ELLY EN AUKJE -
22 Januari 2009 - 15:21
Annemarie:
Hallo Atty,
Mooi dat alles goed gaat! Gaaf hoor allemaal! En 27 graden, HEERLIJK!!!!
Geniet ervan en leuk om je zo te kunnen volgen!
Groetjes, Annemarie -
22 Januari 2009 - 15:55
Irma, Laurens & Kids:
Hoi Atty,
van Marian al gehoord dat je een goede reis had gehad en dat je blij was weer in een fatsoenlijk bed te kunnen liggen. We houden je site in de gaten en wensen je nog een heel fijne reis! Genieten jullie nog even van de warmte, dan vechten wij hier nog even tegen de ´griep-edemie´! -
22 Januari 2009 - 19:12
Jaap En Truus:
Leuk om je op deze manier te volgen fijn dat de reis goed gaat hier is het ietse minder warm groetjes jaap en truus -
23 Januari 2009 - 11:03
Bep En Dolf:
Eindelijk je site gevonden.Blij dat de reis goed verlopen is en niet te veel tochtjes met mooie mannen maken geniet er van en we blijven je volgen doe de familie in New Zeeland de groeten van ons -
23 Januari 2009 - 11:29
Gerard Truus:
Hoi Atty eindelijk je site gevonden,met behulp van Dinie.erg leuk dat we zo alles kunnen volgen.Jammer dat het lopen nog niet zo goed gaat.Maar wel lekker warm dat maakt een hoop goed.Hier is het op het moment erg slecht weer regen veel wind enz.Atty ik stuur je nog wel weer eens een berichtje.en we blijven je volgen.je hebt al veel reacties erg leuk.heel veel plezier nog,groetjes Gerard en Truus. -
23 Januari 2009 - 11:41
Hannie Nefs:
Hoi Atty,
Wat fijn dat je (in ieder geval tot en met Kuala Lumpur), zo'n goeie reis hebt gehad. We hopen dat het genieten geblazen is in Nw. Zeeland. veel groetjes, Hannie en Kees -
23 Januari 2009 - 13:58
hey ma,
hoe is het daar, hier koud en guur met veel regen. Milou heeft een antibiotica kuurtje gekregen en is nu bijna helemaal beter,gaat maandag weer naar school. Jan kwam vanochtend thuis van zijn werk en ligt nu met koorts op bed. Jaja hier in nederland is bijna iedereen geveld door de griep, virussen breken overal uit en zelfs bij ons op ggnet is er een virus uitgebroken (gelukkig niet op mijn afdeling) Suze en ik walsen overal doorheen.Ik ben net met de kinderen bij Wilma op haar geitenbedrijf geweest ze had open dag was erg leuk en allerlei standjes en veel volk (leuk voor haar). Geniet van het mooie weer liefs en tot mails -
23 Januari 2009 - 14:46
Ada:
hallo atty,
il moest nog even uitvogelen hoe alles werkt.Hoop dat het goed is. Geniet vooral van alles en heerlijkweer begrijp ik. Hier storm en regen. Ga ook een weektje weg,maar in Nederland. Veel liefs van Ada -
23 Januari 2009 - 15:15
Miriam:
Alles is toch wel goed met je we zijn benieuwd naar het verdere verloop van je verblijf !!!!!
Hier alles zeer vies en nat je mag blij zijn met met het mooie weer in N.Z.Vandaag onze reispapieren gehaald wat een papierhandel om door te kijken maar het klopt allemaal, dus aftellen.Liefs Miriam -
23 Januari 2009 - 21:44
Atty Fischer:
Eindelijk weer een berichtje van mij. Ik ben afhankelijk, dat ik kan computeren maar we hebben veel gedaan . Ik ben met mijn achternicht naar de tuinen van Hamilton geweest Prachtig teveel voor 1 dag en ik loop natuurlijk nog niet als een kievit. Gisteren aangekomen in het tweede huis aan de beach en daarna gezellig gegeten in een grote club waar muziek enzo was. Dit huis staat op een berg en het uitzicht is prachtig naar de zee en de bootjes gaan in-en uit. Miriam het zijn races en vanmorgen is Carl zijn paard in Christchurch zo hij zit al klaar om te volgen op de t.v
Ja, ik geloof, dat ik jullie goed in de griep achter laat maar voor allen veel beterschap. Elly stuur mij even een mail zodat ik jou terug kan mailen Toos veel succes met de verhuizing. Ik zal aan je denken. Liefs voor allen en leuk, dat jullie mij volgen -
24 Januari 2009 - 11:32
Karel En Betsie:
geweldig dat de reis zo goed is verlopen enop dit moment zt ik bij henk en sil op de laptop
carel en eddy zien er goed uit zijn al hele kerels verder hopen we dat je een geweldige tijd zult hebben en ben zelf net van de griep af.groetjes -
24 Januari 2009 - 17:58
Marian:
hey wereldreiziger, alles goed daar en ben je nog niet geveld door heimwee? Hier alles zijn gangetje, meisjes goed en nu jan in bed, ga zo zelf weer aan het werk, komt nu goed uit die slaapdienstjes, kan daardoor thuis een hoop doen. Nu geniet ervan en kleur maar lekker bij liefs van mij -
24 Januari 2009 - 18:12
Jos Weegerink:
Hallo Atty, net je laatste berichtje gelezen. Wat heerlijk dat je het zo goed naar je zin hebt. Mooi weer en dat doet wonderen, hier is het slecht weer zoals je wel al gelezen zult hebben. Wens je nog veel plezier toe en geniet van alles. gaat het lopen al beter? groetjes ook van Herman, Jos. -
25 Januari 2009 - 17:12
José,kampboulevard:
je komt toch wel terug hé atty. Volgens mij kom je ogen tekort wat je daar allemaal ziet.Veel plezier globetrotter en geniet ervan. Groetjes, José -
26 Januari 2009 - 08:20
Herman En Coos:
Hallo Atty,
We hebben je laatste berichten gelezen,jij zit lekker aan de kust met mooie bootjes,om jaloers op te worden,geniet er maar van.Gisteren was het gezellig en erg lekker,nu is het ook mooi geweest met al dat feesten en gaan we weer even gewoon doen.bedankt voor je reactie,lieve groeten van ons beiden. -
26 Januari 2009 - 19:25
Wim En Willy:
Hoi Atty...
Alles goed verlopen zoals we lezen, dat temperatuurtje zijn we wel jaloers op!!!! heerlijk voor jou! denk goed aan al je botten, ha ha, en hopelijk daar nog geen virussen. groetjes ons en geniet lekker!! -
27 Januari 2009 - 05:41
Hee mam,
Is het al uit het oog uit het hart?(haha)Hoop dat je het erg naar je zin hebt. Mijn slaapdiensten zitten erop en ben nu een aantal dagen vrij. Vanavond komen Jody en Andre op de koffie (gezellig).Verder G.B Liefs -
28 Januari 2009 - 04:45
Hoi allemaal
Nee hoor Marian niet uit het oog uit het hart. Ik denk echt veel aan jullie. Ik ben nu in Rotarua hier zijn de heetwatergeysers en ik zit op een grote camping in een motel en nu in het internetcafe te schrijven. Ik had al gemaild maar de p.c stopte ineens dus doe ik nu alles maar per mijn site. Geweldig weer hier en vanmiddag gezwommen. Nu gaan we naar de stad om te eten. Het is hier lekker goedkoop voor mij Voor iedere n-z dollar kost je 40 eurocent. Vanmorgen uit Whangamata vertrokken naar Hamilton waar we Nancy op het vliegtuig hebben gezet wilde niet zo ver met de auto en ook nog naar een motel was niets voor haar ze wordt echt oud maar toch nog flink om alleen met de plane naar Palmerston te gaan. Ik weet niet wanneer ik weer de kans heb maar voor nu liefs voor allen Bye- bye Atty -
28 Januari 2009 - 16:44
Jody V/d Straat:
liefe atty fijn dat alles goed met je gaat en dat je het naar je zin hebt.we hoorden dat het daar lekker warm is.geniet er maar lekker van . groetjes van andre en jody en veel liefs toegewenst -
29 Januari 2009 - 16:34
Marian:
hee ma, leuk dat je effe belde, zal je eerdaags ook wel effe bellen.zijn nu ziek zoals je hoorde maar inmiddels wel koortsvrij, alleen keelpijn, Jan gaat morgen weer werken en suze gaat morgen naar partijtje van Nonja. Milou gaat gewoon naar school. Ik ben vrij tot dinsdag. Nou spreek je gauw liefs -
29 Januari 2009 - 18:56
Piet Diny:
Hallo Atty
Fijn om zo iedere keer iets van jou te horen.
Je lijkt dan zo dichtbij.
Je beleeft daar nogal wat he ,vooral het weer prachtig mooie tyd om te gaan.
Hier alles goed nog geen griep.Liefs van ons Piet Diny. Genieten nog hoor.
30 Januari 2009 - 07:00
Hoi allemaal
In Palmerston North bij mijn schoonzus gearriveerd na een prachtige reis door de bergen en langs de geysers en meren van het Noorder eiland. We hebben de heetwatergeysers bezocht en op een bepaalde tijd gaat hij spuiten dus je snapt wat een toeristen. Heel veel Chinezen Japanners, Europeanen en er is een heel tribune om de geyser heengebouwd. Er komt een man, die gooit n.b. waspoeder in de geyser en dan gaat het bruisen en het spuit de lucht in op dat tijdstip schijnt het water het heetst te zijn. Anita en Alex gingen voor een wandeling in het prachtige park maar dat was voor mij te ver dus ik ging lekker op het terras met een kop koffie mensen bekijken veel verschillende culturen. Leuk hoor! Morgen gaan we naar de free market dat schijnt ook leuk te zijn en vanmiddag Happy Hour gehad in het grote gebouw waar het huis van Nancy ook bij hoort het is werkelijk uniek. Er is een indoor zwembad, fitness ruimte en je noemt maar op. Nu dit was het weer voor vandaag. Zondag gaan we naar Eddy en Carolien voor diner. Ik zal zien dat ik ook eens wat foto`s kan opzetten dat is mij bij Carl niet gelukt. Liefs voor jul;lie van mij Het is 9 uur sàvonds en de deuren en ramen staan nog wijd open. heerlijk. Beterschap voor de zieken!! -
30 Januari 2009 - 11:20
Cathrien Reedijk:
Dag Atty,
Net al je berichtjes gelezen bij Ank. Wat heerlijk dat je van alles kan meemaken. Ik zou haast jaloers worden op al die plaatsen die jij nu ziet. Geniet er maar lekker van en ben benieuwd naar je foto's straks! Groetjes ook van Ank en Bert -
30 Januari 2009 - 11:30
Gerard:
Dag Atty,
Vandaag is je "postcard" aangekomen. Zo zie je dat de traditionele manier van communicatie via de post ook nog werkt. Met verbazing lees ik de reacties van al die mensen die via internet met je meereizen. Erg leuk hoor!!! Het is een hele belevenis.
Nogmaals bedankt voor het leuke kaartje en een aangenaam vervolg van de reis.
Groetjes van Antoinet en Gerard.