verandering van locatie
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg atty
30 Januari 2009 | Nieuw Zeeland, Wellington
30 Januari 2009 - 07:28
Bep En Dolf:
Hallo Atty
Zit dat vroege naar bed gaan soms in het zuidelijkhalfrond wij hadden daar ook nogal last van op vakantie.
Ga je veel kilometers verder en welke kant ga je nu op? -
30 Januari 2009 - 08:55
Miriam :
Fijn dat het zo goed gaat,ik weet nog dat de camping in Palmerston N. bij of op een mooie rozentuin was en er waren ook allemaal passiebloemen (in een kas geloof ik)het was in elk geval heel mooi.
Joke heeft haar duimtop gebroken gelukkig van haar linkerhand maar goed lastig Wil speelt nu voor kok. Goed, genoeg slaap krijg je merk ik, kan je weer fijn genieten van je reis.
groetjes -
30 Januari 2009 - 09:54
Irma:
Hoi Atty,
Krijg net op mijn werk een mailtje dat je weer een nieuw berichtje hebt achtergelaten! Fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt!
Hopelijk geen last van "het botje"?!
We volgen je op de voet!
Irma. -
30 Januari 2009 - 13:24
Elly:
Hallo Globetrotter, nu naar Wellington met de bus? Is dat ver en reis je alleen daar naar toe of heb je continu begeleiding van familie!
Als je terug bent ben je een heel ander mens....vroeg naar bed.... Wel goed hoor, want je doet veel indrukken op. Hoewel het allemaal niet nieuw voor je is. Blijf genieten en ik volg je.
een knuffel van mij. -
31 Januari 2009 - 03:48
Attyfischer1:
Ik heb een heel epistel geschreven maar het staat er nog niet op mogelijk morgen? afwachten anders maar opnieuw. Goed, dat Wil nu bij Joke is kan ze mooi helpen maar wel sneu voor Joke, Miriam en wanner gaan jullie op reis naar Panama? Dolf,ik ga nog naar het zuider eiland en volgende week zaterdag een weekje op en neer naar Australie. Ik dacht dat is een piep eindje maar het valt tegen want de reis per plane is toch nog 5 uur al met al.
Ik ben bij Tiny van ome Hannes geweest in KatiKati. Ze was blij.Het is nu 30 graden en eigenlijk te warm om buiten te zitten want je verbrand hier zo Dat komt door het gat in de ozon laag wat hier groot schijnt te zijn.Ik vind het geweldig zo te kunnen communiceren met jullie en dat jullie zo leuk reageren! bedankt. Ik denk, dat ik hier maar een huisje koop!! en in de winter hier heen ga. moet ik trouwens eerst de lotto winnen haha! liefs van mij, Atty -
31 Januari 2009 - 04:12
Hoi allemaal
al een paar brieven geschreven maar het wordt niet verwerkt dus nog maar wat! Nu El Ik ga naar een stad tussen Wellington en Palmerston in het is 5 kwartier met de bus daar woont Anita en met haar reis ik een paar dagen o.a naar Wellington.Miriam de camping ligt inderdaad bij de rozentuin en de grote Tropische kassen. Nancy en ik waren met het treintje over het complex erg leuk maar we konden er haast niet uitkomen dat was lachen!Leuk, Cathrien, dat je ook meereist! Liefs voor allen Atty -
31 Januari 2009 - 20:35
Dick En Leny:
hoi atty, wat leuk al die berichtjes van je. En je hebt heerlijk weer. Wat leuk dat je bij Tiny bent geweest.Je bent wel happy in N.Z. zo te lezen. Fijn hé. Dag hoor. Geniet er maar van. Groetjes Dick en Leny. -
31 Januari 2009 - 22:26
Monique Van Tineke:
Hallo Atty, dit is de derde keer dat ik dit type, dus hoop niet dat je het 3 keer binnenkrijgt. Leuk om te lezen dat je het fijn hebt. Heb net mijn moeder gebeld en ze doet je bij deze de groetjes. Ze geniet ook volop met haar zus en de rest van de familie. Volgende week gaan ze een treinreis maken en de week erna komt mijn nicht uit Rotarua over. Ze wordt alleen helemaal leeg geprikt door de sandfleas. Heeft ze altijd last van in het buitenland. Lekker bloed! Maar ze heeft er al spul voor gekocht, dus nu maar hopen dat het minder wordt.Nog lekker genieten, want het gaat allemaal snel genoeg. Gr. Monique -
01 Februari 2009 - 06:50
Miriam:
Hallo,
Ik zie dat Leny ook aan het mailen is gegaan leuk al die reacties.
Gisteren je kaart ontvangen keurig op tijd, we gaan donderdag weg ik ben nu alles bij elkaar aan het leggen altijd weer een gepuzzel niet te weinig maar vooral niet teveel meenemen.
In gedachte zie ik waar je zit prachtige omgeving heerlijk hoor geniet nog lekker verder, ik hoop dat het in australie minder heet word bij het tennis daar zag ik dat het goed warm is op het ogenblik.
Veel liefs Mart en Miriam -
01 Februari 2009 - 07:35
Hoi Monique
Fijn, dat je moeder het naar haar zin heeft. Het is ook heerlijk hier in de zomer, hoewel het wel gaat veranderen nu donkere wolken en regen verwachting waar ze hier trouwens wel blij om zijn want het is kurkdroog. Morgen ga ik naar mijn nicht en Wellington onveilig maken. Miriam heerlijk joh, dat je ook naar warmere oorden gaat heel veel plezier en goede reis. bye-bye Atty. Milou was de appeltaart lekker heb je nog een stukje bewaard??? grapje hoor liefs van oma -
01 Februari 2009 - 19:32
Adry:
beste atty,
wat leuk om zo nu en dan te lezen hoe het met je gaat.
zo te lezen heb je het reuze naar je zin.
het is hier vandaag bar koud, we hebben zelfs wat sneeuwvlokken gehad.
hartelijke groeten van jaap en adry. -
03 Februari 2009 - 03:47
De foto is gemaakt bij Whangamata in de coromandel -
03 Februari 2009 - 07:53
De Overbuurtjes:
Hoi Atty,
Bedankt voor de kaart!! Zijn blij dat je het erg naar de zin hebt. Vooral de temperaturen doen ons jaloers worden. Wij keken zondagochtend uit het raam en je huis had een mooi wit dak. Helaas was dat maar van korte duur. Volgens mij weet solo dat ik een berichtje naar je stuur hij zit me onafgebroken aan te staren vanuit het raam. Dus bij deze de groetjes van solo. Hoe is het met je loopkunsten ?
Groetjes Maroeska -
03 Februari 2009 - 19:02
Herman En Coos:
Hallo atty,
We volgen je steeds ,en denken aan je.Geniet er maar van.Jij hebt het lekker warm,maar hier is het erg koud.Nog een fijne tijd.groetjes herman en coos. -
09 Februari 2009 - 21:11
Monique :
Hallo Atty nog steeds aan het genieten lees ik!
ijdens hun tripje is mijn tante gevallen, en er was zelfs sprake dat ze misschien twee gebroken benen(of voeten weet niet precies) had. Dus met het vliegtuig terug naar huis gebracht.Zit nu in een rolstoel, dus ze kunnen geen kant meer op vrees ik.Aan een kant maar goed dat mam daar nu is,en erg voor mijn tante, maar aan de andere kant natuurlijk erg jammer allemaal. Zo zie je maar een ongeluk zit in een klein hoekje.
Gr. Monique